Kies jouw favoriete Traineeship vacature

Alle onze Traineeship vacatures vind je op onze website. Heb je interesse in één van onze Traineeships, dan zijn dit de volgende stappen:

Solliciteren

Graag ontvangen wij als eerste jouw CV, motivatiebrief en meest recente cijferlijst. Dit doe je door op de sollicitatiebutton te klikken van jouw favoriete vacature. De sluitingsdatum van de vacature is 15 november 2020, maar bij voldoende reacties sluiten wij de vacature eerder. Na 15 november hoor je of jouw cv en motivatie voldoende aanleiding bieden je uit te nodigen voor de volgende ronde, het maken van de e-assessment.

E-assessment maken

Als je door bent naar de volgende ronde dan vragen wij je om binnen 4 dagen een e-assessment te maken. Dit e-assessment bestaat uit een intelligentie- en een capaciteitentest. Als je dit succesvol afrond, nodigen wij je uit voor de selectiedag.

Onze selectiedagen*

Voor aanvang van de eerste selectiedag vragen wij je om een pecha kucha (presentatie) voor te bereiden en aan te leveren. Tijdens de selectiedag presenteer je deze aan onze Traineemanager Tim Burggraaf en Campus Recruiter Fabienne Jansen. Daarna voer je een sollicitatiegesprek met een Recruiter en oud Trainee. Hier gaan we dieper in op jouw motivatie en geschiktheid voor ons Traineeship.

Bij een positieve resultaat op de eerste selectiedag word je uitgenodigd voor de tweede selectiedag. Tijdens deze dag voer je een gesprek met de Traineemanager en een collega uit de organisatie die veel met Trainees werkt.

Selectiedagen Technische en Finance Traineeship

De eerste selectiedag vindt plaats op dinsdag 1 december. De tweede selectiedag organiseren wij op donderdag 3 of vrijdag 4 december. Na deze selectiedagen krijg je op uiterlijk maandag 7 december een reactie.

Selectiedagen Management en Legal Traineeship

De eerste selectiedag vindt plaats op maandag 7 december. De tweede selectiedag organiseren wij op donderdag 11 of vrijdag 12 december. Na deze selectiedagen kan je op uiterlijk maandag 14 december een reactie verwachten.

*Afhankelijk van de situatie rondom COVID-19 vinden de selectiedagen online of offline plaats.