Kies jouw favoriete Traineeship vacature

Alle onze Traineeship vacatures vind je op onze website. Heb je interesse in één van onze Traineeships, dan zijn dit de volgende stappen:

Solliciteren

Graag ontvangen wij als eerste jouw CV, motivatiebrief en meest recente cijferlijst. Dit doe je door op de sollicitatiebutton te klikken van jouw favoriete vacature. De sluitingsdatum van de vacature is 15 november 2020, maar bij voldoende reacties sluiten wij de vacature eerder. Na 15 november hoor je of jouw cv en motivatie voldoende aanleiding bieden je uit te nodigen voor de volgende ronde, het maken van de e-assessment.

E-assessment maken

Als je door bent naar de volgende ronde dan vragen wij je om binnen 4 dagen een e-assessment te maken. Dit e-assessment bestaat uit een intelligentie- en een capaciteitentest. Als je dit succesvol afrond, nodigen wij je uit voor de selectiedag.

Onze selectiedagen*

Voor aanvang van de eerste selectiedag vragen wij je om een pecha kucha (presentatie) voor te bereiden en aan te leveren. Tijdens de selectiedag presenteer je deze aan onze Traineemanager Tim Burggraaf en Campus Recruiter Fabienne Jansen. Daarna voer je een sollicitatiegesprek met een Recruiter en oud Trainee. Hier gaan we dieper in op jouw motivatie en geschiktheid voor ons Traineeship.

Bij een positieve resultaat op de eerste selectiedag word je uitgenodigd voor de tweede selectiedag. Tijdens deze dag voer je een gesprek met de Traineemanager en een collega uit de organisatie die veel met Trainees werkt.

Selectiedagen Legal en Management Traineeship

De eerstvolgende selectiedagen vinden plaats in de week van 17 januari 2022. Deze hebben een hybride karakter. Na deze selectiedagen hoor je uiterlijk op maandag 24 januari of jij per 1 maart mag starten als Trainee bij ProRail.

Selectiedagen Technisch en Finance Traineeship

De eerstvolgende selectiedagen vinden plaats in de week van 10 januari 2022. Deze hebben een hybride karakter. Na deze selectiedagen hoor je uiterlijk op maandag 24 januari of jij per 1 maart mag starten als Trainee bij ProRail.

Inhousedagen

Eerst op informele wijze kennismaken met ProRail? Dat kan. Op dinsdag 23 november 2021 organiseren wij een fysieke inhousedag bij ons op kantoor in de Inktpot in Utrecht. Wees er snel bij en meld je aan via deze onderstaande link want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

*Afhankelijk van de situatie rondom COVID-19 vinden de selectiedagen online of offline plaats.