Best belangrijk werk

Ons doel is om iedereen duurzaam naar de gewenste bestemming te brengen. Met je werkzaamheden als Incidentenbestrijder draag je daar aan bij. Bij calamiteiten is jouw manier van handelen van grote invloed op heel reizend Nederland. Door snel en efficiënt te werk te gaan, stel jij de reizigers en het personeel veilig. En dat is best belangrijk. Samen met je collega’s span jij je in om incidenten op te lossen, maar je handelt ook preventief. Want het liefst voorkomen we calamiteiten natuurlijk zoveel mogelijk. Zo vergroten we het reisgemak en -plezier van onze reizigers.

Wat je doet als Incidentenbestrijder

Elke dag is anders. We voeren onze geplande taken uit, zoals surveilleren langs het spoor en overweg controles. Maar dan gaat de pieper. Van een bermbrand tot een aanrijding met een persoon: bij alle calamiteiten sta jij meteen op scherp. Als een trein onverwachts tot stilstand komt, ben je zo snel mogelijk ter plaatse. Eenmaal daar houd jij je hoofd koel en leidt je alles weer in goede banen. De veiligheid van de reizigers en het personeel staat hierbij voorop. Je gaat efficiënt te werk en zorgt ervoor dat alle reizigers hun bestemmingen alsnog zo snel mogelijk bereiken.

Ons werk is niet voor watjes, maar ook zeker niet voor macho’s. De dingen die je ziet en meemaakt kunnen veel impact hebben. Gelukkig zijn we ook een hecht team dat voelt als een tweede familie. Na een calamiteit bespreken we altijd open met elkaar hoe we het ervaren hebben. En daarnaast is psychische hulp altijd beschikbaar.

Een snelle start

We stomen je helemaal klaar voor de klus door je 4 à 5 maanden uitgebreid op te leiden in ons simulatorcentrum en in de praktijk. Tijdens de opleiding krijg je gewoon een volwaardig salaris. We investeren graag in je ontwikkeling, dus hebben we de zaken goed geregeld.

Mooi werk, mooi leven

Dankzij jouw inzet kan heel Nederland 24/7 blijven reizen en heb je zelf een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en vertrouwen. Want je werkt in vroege, late of nachtdiensten. Een fijne balans tussen werk en privé dus. Daarbij vinden we het best belangrijk om duurzaam in onze medewerkers te investeren. We zien je graag groeien. Daarom bieden we verschillende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Jij bent in de lead, dus maak vooral bespreekbaar waar jouw behoeftes liggen, dan kijken we samen wat passende opties zijn.