Inloggen ProRail-medewerker
Login
Strong Authentication SolutionSingle Sign On LDAPFraud Prevention SolutionCloud Identity broker service
Contact
Staf / Overig

Teun – Talent Acquisition Specialist

Mijn levensmotto: Doe dingen waar je energie van krijgt. Als je vanuit je intrinsieke motivatie en met de juiste energie mensen kunt meenemen in jouw verhaal, zullen mensen sneller geneigd zijn om in die positieve vibe mee te gaan!

Het mooiste aan mijn vakgebied: Professionals gelukkig maken met een nieuwe baan en teams verrijken met nieuwe professionals om uiteindelijk het kennisniveau en de professionaliteit van ons bedrijf te vergroten.

De reden dat ik bij ProRail werk: Onze projecten staan dicht op de praktijk. Het spoor, de seinen, de stations, alles is heel tastbaar en concreet in het dagelijks leven van de Nederlander. Heel anders dan veel andere bedrijven waar mensen vaak hun eigen werk minder goed terugzien in de samenleving. Wanneer ik als Searcher een nieuwe collega vind voor een specialistische rol, draagt die collega direct bij aan de professionalisering van die afdeling en uiteindelijk ook aan het bedrijf ProRail. Dat geeft mij energie!

Bijzonder aan ProRail: Betrokken mensen, goede work-life balance, een open cultuur met (hiërarchisch) weinig drempels. Daarnaast heeft ProRail mooie ambities op het gebied van duurzaamheid, verbetering van de punctualiteit en worden er concrete doelen gesteld voor de nabije toekomst.

Ik ben anti: “We doen het al jaren zo dus waarom zouden we het anders doen”  en pro nieuwsgierig blijven wat betreft trends en ontwikkelingen, de mogelijkheden zijn oneindig!

Mijn tip voor kandidaten: Wees creatief en ludiek in je communicatie naar je potentiële werkgever, zo ben je anders dan de rest!