WIN kaarten voor NRC Live en discussieer mee

Millenials spelen de hoofdrol tijdens het derde NRC Live avond-event op 22 januari a.s. Wat kunnen huidige strategiebepalers leren van millenials en hun ideeën over de toekomst van mobiliteit?

Talitha Muusse trapt de avond af met reacties uit haar sociale netwerk. Zij stelde haar netwerk de vraag: Hoe kun je het naderende verkeersinfarct in Nederland op een duurzame manier oplossen? En maakte een short doc. Daarna gaan millenials zelf aan de slag. Pitches met nieuwe mobiliteitsconcepten en discussies met het publiek. Daar wil je bij zijn.

Als millenial ben jij onmisbaar in de discussie over duurzame mobiliteit van de toekomst. Welke ideeën heb jij om het naderende verkeersinfarct op te lossen? Wil jij hierover mee discussiëren? Motiveer waarom jij hier aanwezig moet zijn en WIN een toegangskaart t.w.v. €59,00.

Meedoen doe je zo

Stuur voor 18 januari een mail met jouw motivatie, naam en telefoonnummer naar recruitment@prorail.nl. Uiterlijk vrijdag 18 januari krijg jij te horen of je hebt gewonnen! Wees er snel bij. We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meer informatie over het event vind je hier.