Treinverkeersleider. Best belangrijk.

Mensen willen meer dan ooit betekenisvol werk. Met betekenis voor veel mensen en met een doel groter dan jezelf. Van sommige beroepen denk je ook wel “die kunnen we best missen”. Hoewel veel mensen de functie van Treinverkeersleider niet kennen, kunnen wij het hen zeker niet missen!

Belangrijk werk

Het werk van Treinverkeersleider speelt zich af achter de schermen maar is heel erg belangrijk voor ons hele land. Een (on)bekend beroep of niet, grote groepen Nederlanders vertrouwen dagelijks blind op de Treinverkeersleiders. Wij zijn afhankelijk van goedlopend treinverkeer en wij gaan ervan uit dat het werkt. Wat er ook gebeurt.

Voorwaarden

Dankzij de Treinverkeersleiders gebeurt dat ook. Of het nu druk is of rustig op het spoor, heel warm of heel koud, of de perrons nou afgeladen zijn of uitgestorven, of er nu evenementen zijn of niet, van Treinverkeersleiders kun je altijd op aan. En dat moet ook. Als Treinverkeersleider kun je er ook van op aan dat je pico bello voorwaarden en een fijne werk/privé balans hebt. Treinverkeersleider is een baan waar je de samenleving een grote dienst bewijst en waar je ook trots op mag zijn!

Werving

ProRail heeft de komende jaren fors meer Treinverkeersleiders nodig om Nederland in beweging te houden. Zonder Treinverkeersleiders staat Nederland stil. Ook als er even minder reizigers zijn. Er moeten meer dan 100 nieuwe medewerkers per jaar geworven worden.

Meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Treinverkeersleider? Kijk dan hier voor nog meer informatie en voor de vacatures. Of lees hier het verhaal van Sam. Sam is net gestart in de opleiding tot Treinverkeersleider.