ProRail in top 50 meest populaire startersbanen 2018

Met de functie Management Trainee behaalt ProRail de 49e plaats in de Magnet.Me* top 100. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op.

Van de 12.500 startersbanen die in 2018 op Magent.me stonden is gekeken naar de banen met de meeste likes ten opzichte van de meeste ignores. En of er daadwerkelijk is gesolliciteerd. Daarmee is de top 100 populairste startersbanen samengesteld. En ProRail behoort tot de top 0,5% van beste banen op Magnet.Me.

Dat ProRail een aantrekkelijke werkgever is voor starters dat wisten wij allang. Dat dit ook bevestigd wordt door de Nederlandse student/starter is een hele eer. En we streven natuurlijk naar meer.

Traineeship bij ProRail

Als trainee heb je bij ProRail een bijzondere positie. Je kiest zelf drie opdrachten van acht maanden binnen verschillende onderdelen van ons bedrijf. En je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Je ziet en leert in korte tijd heel veel en ervaart van alles! Je persoonlijke ontwikkeling krijgt de volle aandacht via intensieve coaching en uitdagende trainingen, omdat we graag zien dat je snelle stappen maakt. Als jij het lef hebt je hiervoor open te stellen dan zit je goed bij ProRail. In de lente gaat de werving voor onze Traineeships weer los. Voor meer informatie klik hier.

*Magnet.Me is een innovatief online carrièrenetwerk voor studenten en afgestudeerden.