Een geslaagde Inhousedag van het ProRail Traineeship met hoge opkomst en een interactief programma!

Op dinsdag 20 april vond de online Inhousedag van de ProRail Traineeships plaats. Het was een zeer geslaagde Inhousedag met 180 aanmeldingen! Na inspirerende verhalen van Reinout Wissenburg en Danou Veenhof, gingen de deelnemers uiteen in groepjes. De deelnemers hadden niet alleen een Meet & Greet met een huidige Trainee, zij kregen ook een voorproefje van een trainingsdag, verzorgd door trainingsbureau VDS.

Ter voorbereiding op de Inhousedag hebben de deelnemers de nieuwsbrief ontvangen met informatie en video’s over het Traineeship. Klik op een van onderstaande links om de nieuwsbrief van de desbetreffende stroming te openen:

Management

Technisch

Finance

Overzicht alle stromingen

Ook zijn Trainees Mina en Jesper via de werken bij ProRail Instagram pagina live gegaan. Tijdens dit live moment hebben zij vragen beantwoord van potentiële sollicitanten. Dit was een primeur: de eerste keer dat ProRailers live gingen via de werken bij ProRail Instagram.

De fase van het solliciteren is ingegaan. Er zijn al veel sollicitaties binnen! Er wordt op dit moment ook gekeken naar de mogelijkheden om goede sollicitanten die we niet aannemen voor het Traineeship, op andere plekken in de organisatie aan te nemen. Een kans voor ProRail om extra te verjongen en nieuw talent aan ons te binden! Zie jij hier binnen jouw BE mogelijkheden voor?

Neem dan contact op met Tim Burggraaf; Tim.Burggraaf@prorail.nl of Desirée ter Haar; Desiree.terHaar@prorail.nl.