Rijkswaterstaat & ProRail zoeken Infravernieuwers

Rijkswaterstaat en ProRail zijn beide infraorganisaties en verantwoordelijk voor het in stand houden van de Nederlandse infrastructuur. Zij staan dan ook voor dezelfde uitdagingen. Het gaat hierbij om vervanging en renovatie van honderden verouderde bruggen, tunnels, viaducten en duizenden kilometers spoor en weg. Hier komen ze elkaar tegen en door samen te werken en te leren van elkaar worden beide organisaties sterker en beter. Ben jij ingenieur, project- of contractmanager? En wil je graag meer uit je werk halen? Dan zijn Rijkswaterstaat en ProRail op zoek naar jou. Vernieuwers, omdenkers en creatieve professionals met ambitie.

Waar en wanneer?

De livestream vindt plaats op 18 juni 2021 van 12:00 uur tot 13:00 uur. Het vindt online plaats. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden.

ProRail is erbij

Tijdens de livestream vertellen we je alles over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en ProRail, de opgave waar we voor staan, de rol van de infravernieuwers en hoe dit werkt in beide organisaties. Hier is uiteraard ook volop ruimte om vragen te stellen.

Meer informatie over de livestream van 18 juni

Meer informatie over het evenement en aanmelden vind je hier.