Inhousedag Traineeships 2021

Grote kans dat jij, jong talent, nog nooit hebt gedacht aan een Traineeship bij ProRail. Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen zorgen wij voor een solide en duurzame railinfrastructuur. Heb jij je wo-opleiding (bijna) afgerond en wil jij flink je tanden zetten in diverse projecten binnen Techniek, Management of Finance? Geef je dan op voor onze virtuele Inhousedag Traineeships op 20 april 2021. Middels ons online programma krijg je een goed beeld van wat werken bij ProRail inhoudt.

Het Inhousedag programma

Tijdens het event krijg jij de kans om de wereld van ProRail te ervaren en kennis te maken met onze enthousiaste collega's. De virtuele Inhousedag neemt je mee in onze organisatie en daarin vertellen we je alles over onze traineeships. Aan het einde van de dag weet jij dat werken bij ProRail jou mooie kansen biedt.

Wanneer en waar?

Dinsdag 20 april 2021 - lekker vanaf je eigen bank of werkplek. Schrijf je uiterlijk 13 april in via onderstaand formulier en je ontvangt van ons alle benodigde informatie. Voor 20 april ontvang je ook de uitnodiging van ons met daarin het tijdslot waarin jij kennis kan maken met een van onze trainees. De dag is verdeeld in een ochtendprogramma en een middagprogramma. Het ochtendprogramma duurt van 9:00-11:45 uur en het middagprogramma van 13:00-15:45 uur. Houd dus alvast een plekje vrij in je agenda.
  • Let op! Het maximum aantal inschrijvingen voor het management traineeship is bereikt. Mocht je toch willen inschrijven, dan kom je op een wachtlijst. Uiterlijk in de week voor de inhousedag hoor je van ons of deelname mogelijk is.
  • Let op! Tijdens deze lichting zal er geen sollicitatieproces plaatsvinden voor het legal traineeship.

Voor vragen kan je contact opnemen met Stagiair Campus Recruitment Widhuja Veluponnar via Widhuja.Veluponnar@prorail.nl