ProRail stijgt in lijst favoriete werkgever

Als ICT’er ligt de wereld voor je open. Je kunt overal terecht; van ICT-bedrijven tot organisaties in de non-profit sector. Maar waar is werken het leukst? Enigma Research zocht het uit. In opdracht van Computable vroegen zij aan ICT’ers hoe zij aankijken tegen hun werkgever. Daaruit bleek dat ProRail voor 2016 op plaats nummer 7 eindigt onder niet-ICT-bedrijven, een stijging van maar liefst 4 plaatsen ten opzichte van 2015. In de hele lijst, met ook alle ICT-bedrijven, behaalde ProRail de 59ste positie.

Wat werd beoordeeld?
Enigma vroeg naar de tevredenheid over werkzaamheden en verantwoordelijkheden, de waardering van de werkgever, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, de scholingsmogelijkheden, de doorgroei- en carrièremogelijkheden, de betrokkenheid bij de werkgever en de tevredenheid over de werkgever. Voor al deze factoren ontving ProRail een mooie 8,04 van haar ICT’ers.

We zijn er nog niet
We willen graag leren bij ProRail, dus de 59ste positie over alle organisaties kan wat ons betreft nog beter. Zo zien we dat we nog winst kunnen behalen met doorgroeimogelijkheden. Werk aan de winkel dus. Op verantwoordelijkheid scoren we hoog. Dat is ook niet zo vreemd. Want het is een interessante functie in een complex werkveld, waar je echt iets bijdraagt aan de maatschappij. ICT binnen ProRail doet ertoe; zonder ICT rijden er namelijk geen treinen.

ProRail met eigen ogen zien?
Wil jij de diversiteit en scope van ICT, uniek in Nederland, zelf ervaren? Onderdeel zijn van top-10 ICT-projecten van het land? Dan zit je goed bij ProRail.
Check onze vacatures! Zie je niet direct dé baan voor jou? Gebruik dan onze jobalert. Zo krijg je altijd als eerste bericht als er een passende vacature voor je is. Heb je andere vragen? Stel ze gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*